söndag 18 oktober 2009

Höst-vinter-väska del 2Det har varit svårt att få tiden att räcka till den senaste tiden. Virkning och bloggande har tyvärr inte varit högprioriterat, men en liten bit till på väskan har det ändå blivit. Nu är det bara axelbandet kvar innan den ska en tur i tvättmaskinen. Sedan får jag se om jag ska fodra den också. Det kan ju vara bra med några innerfickor till telefon, nycklar och annat smått o gott.
I övrigt är jag igång med två stycken Findusar på beställning och dessutom ligger det en omonterad pokémonfigur i garnkorgen. Tur att det snart är höstlov, så jag kan se till att bli klar med mina projekt, och framförallt påbörja något nytt kul och spännande.

Det har tyvärr heller inte blivit så mycket kommenterande på andras sidor, men jag tittar ändå in regelbundet. Jag vill ju inte missa alla fantastiska saker ni gör.

Min besöksräknare har nu passerat 10 000!!!  Helt fantastiskt kul!!!  En liten tävling hade jag ju tänkt mig för att fira, men ni får nog ge er till tåls tills den visar 15 000. Tills dess ska jag se till att knåpa ihop en liten överraskning.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, lite lat tycker jag allt du har varit....;) hihi...men det blir nog en cool väska till slut!
Kram T

Sunna sa...

Underbar, finns inget annat att säga

Evas Passion sa...

vad duktig du ar!!!Ska bli kul att se vaskan nar den ar klar!!!

Johanna sa...

Hej! Hittade din beskrivning på semla (jättefin), men jag undrar vad en magisk ring är?

Häxan Sytant sa...

Jag brukar alltid börja med en dubbel magisk ring, då fästs startänden och man kan klippa av den med en gång. Jag länkar här till en bra instruktion till hur man gör:

http://crochetme.com/amigurumi-double-ring

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Fantastisk fine heklearbeider du lager!
Vil få takke deg for at du deler mønster på gullfisken med oss.
Ha en fin høst!:)
Hilsen Jorunn

Fernanda sa...

Lindo blog, parabéns !!!

http://crochecolorido.blogspot.com/

Fröken Musse sa...

Vilka fina färger! Passar ju perfekt till en höstväska. Visst är det väl härligt med virk-lov? det borde det vara oftare, tycker jag;-)

Prituca sa...

So lovely your blog!!!!!!

Parabéns!

Articsisters sa...

Hej!

Jag är ute på ”letar”runda och säker ett roligt virkmönster på en bil att virka till Musen guld och Raggarmusen silver. Har du något
Tips!

Underbar blogg du har.

Lisbet

Virkningsverksta'n sa...

Hej!!!
Väldig snygg väska!
Gå gärna in på våran blogg!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin