måndag 3 augusti 2009

Resepyssel

Efter fyra nätter i tält är vi nu hemma igen. Vi har åkt i galet vilda vattenrutchekanor i Örebro och har rånats på tåget på High Chaparall.
Virkningen fick självklart följa med på turen och litegrann hann jag med på kvällarna i tältet innan det blev för mörkt. Men jag gjorde den fantastiska upptäckten att jag faktiskt klarar att virka i bilen, jag som annars lätt blir åksjuk. Så det visade sig att jag hade på tok för lite garn med mig och varken ögon eller stoppning. Därför blev det ett saligt hopplock av diverse smådelar. Resultatet ska så småningom bli en sköldpadda, en "minifixare" + sytanten och fixarens två barn. De gula delarna uppe till höger skulle bli en kanin, men den blev nog för hårt virkad och då blir öronen på tok för stela, så jag får nog repa upp den igen.

5 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Lyckost, virkar jag i bilen kräks jag efter ett par kilometer :(

Kul att ni hade det roligt på High Chaparral, maken är ångloksansvarig och körde förra året, i år har han kört ordinarie godståg istället.

Sunna sa...

Det ska bli spännande att se vad det blir

Pom A sa...

Tack för kommentaren och Guldfiskmönstret!! Skall försöka mig på den så fort jag hinner.

:) Pom

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Mycket du hann med :) Synd att du inte hade stoppning och ögon med dig men det är lite jobbigt att släpa på en massa stoppning när man är ute och reser ;)

Lobben sa...

Du var kreativ på din semester. Själv gjorde jag nästan ingenting. tack för beställningen av ögon.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin