onsdag 19 augusti 2009

Stolt datorägare!!!

Häxan Sytant är numera stolt ägare av en skinande blank och fin liten minidator med 11,6" skärm. En alldeles perfekt liten bloggdator. Och det bästa av allt... den kommer alltid att vara ledig när jag vill använda den!!! En röd stod på önskelistan, men att betala 600kr bara för en kul färg blev lite väl fånigt. Svart funkar det med! Visst är den söt?

Virkandet är det dock inte så mycket fart på för tillfället. Jag har nu jobbat första veckan och de få timmarna som blir över på kvällen försvinner i rasande fart. Men jag har en hel del som är nästan klart, så snart har jag flera stora projekt att visa upp.
Jag hade inte tänkt avslöja något, men jag gör det ändå...

Familjen Sytant-Fixare väntar tillökning när som helst!!!
Lillebror är faktiskt redan klar, men jag kan ju inte visa upp honom innan storasyster är helt färdig. Hon saknar fortfarande hår och jag drar mig för att göra det. Det finns ju så mycket annat som är roligare att göra. Så ni får nog allt vänta ett tag till.

4 kommentarer:

Jullan sa...

Grattis! Har tomten redan kommit? Hit har han inte kommit:(

Evas Passion sa...

spannande att se nar han ar klar!!!!

Teskedsmamman sa...

Åååhhh... vi funderar på att skaffa en värstingstationär dator och så en liten surfdator... Idags läget har vi 2 stationära och 2 bärbara... onödigt...
Väntar med spänning på bilder på tillökningen!!!

Mia virkar sa...

Väntar med spänning att se tillökningen i familjen.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin