fredag 12 februari 2010

Nytt garn - nya projekt


Mitt nästa amigurumiprojekt ska genomföras med hjälp av denna bok och Garnstudios "Cotton Viscose". Just detta garn för att jag vill få en glansigare yta än vad det blir med Muskat. Det var tyvärr lite tunnare än jag hade räknat med så det blir i mindre skala än vad jag hade räknat med.

 

Mer garn till tofflor blev det också. Meningen var egentligen att jag skulle beställa Eskimo och virka efter ett mönster från Garnstudio. Men efter att flera gånger blivit avbruten vid datorn (småbarnsmammans lott i livet) slutade det med att jag av gammal vana klickade på Alaska istället. Nåja, det ska väl kunna bli ett par tovade tofflor ändå. Det har jag ju hittills lyckats bra med och då har det varit av Alaska.

7 kommentarer:

Malin sa...

Visst är det roligt att köpa garn! Man blir på så gott humör. Dina tofflor blev vekligen mysiga.Broderiet på dom är superfint!

Articsisters sa...

WOW...tofflorna är bara ljuvliga. Ska bli roligt att se vad du ska skapa av det nya garnet.

Vi på Articsisters handarbetar så därför gjorde vi några stämplar som vi vill ha för att göra vårt handarbete roligare.

Vi har stämplat med vattenfast färg på bomullstyg, klippt ut och pressat fast med vlisofix på båda sidorna. Det fattas det bara att sy fast själva lappen. Välkommen att inspireras.

Lisbet

Berit sa...

Det ska bli spännande att få se vad du har gjort.
Berit

Sunna sa...

Den där boken kommer ständigt fram hos mig men hitills har jag inte lyckats börja, vet inte varför för dockorna är underbara

Musqot sa...

Hej! Idag visar jag en semla i min blogg efter ditt "recept", länk till din beskrivning finns med. Hoppas att det är ok!
Kramar från Musqot

Ivan Johansson sa...

http://ivanpaints.blogspot.com/2010/02/en-award-ger-jag-ocksa-bort.html

Sandra sa...

Åhhh jag väntar på mitt garnpaket som jag hoppas kommer i veckan! Det ger en så himla mycket inspiration att få hem alla dessa garner och börja helt på ett nytt nystan!

Har en liten tävling på min blogg för att fira lite =) Kika gärna in och var med! Kram!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin