lördag 23 maj 2009

Bokmärken


Signe ska på dubbelkalas imorgon och eftersom det just nu är mest böcker på önskelistorna i klassen tyckte jag det var passande med varsitt bokmärke till tjejerna. Nu blir jag ju förstås tvungen att virka upp ett helt gäng bokmärken, så jag har till de kommande kalasen också.
Finns det fler än jag som älskar små projekt som blir klara på en dag? Jag är verkligen djupt imponerad över alla er som har mod och tålamod att ge sig på att virka filtar. Skulle gärna vilja ha en virkad filt, men jag tror att tålamodet kommer att tryta. Jag behöver omväxling för att tycka att det är kul.

7 kommentarer:

Sofie sa...

Jag tycker inte det är nått fel på din header. Den är snygg :)

Sunna sa...

Smart ide att ge bort ett bokmärke till böckerna, jag gillar också de små arbetena men jag vill gärna ha flera av dem på gång samtidigt, din snickare var ju för snygg, ser ut som de vackra på tv ju

Sagofe sa...

Söta! :-) Jag gillar också små projekt. Har så svårt att komma på småsaker att göra bara. Men jag gillar större projekt också. Det är skönt att göra filtar, bara samma rörelser om och om igen, det kräver ingen tankeverksamhet (;-)), man behöver inte titta på det man gör och så känner man sig så stolt när man är klar :-)

Evas Passion sa...

Vad du ar duktig!!!Du har verkligen en fin blogg!Hoppas kunna bli lika duktig som dig!!!haller pa med en grytlapp....

hoppetossa sa...

hej, såg din kommentar på min blogg och blev så glad! Har tänkt att jag ska lägga ut mönstret på rutorna jag har använt till väskan i mitt första inlägg. De är vackra tycker jag och lätta att virka. Håll utkik. Du har gjort jättefina bokmärken och jag håller med dej om att det är skönt med projekt som blir klara snabbt. Hoppetossa

hoppetossa sa...

ursäkta, det var inte du som hade varit inne på min blogg. Du är dock hjärligt välkommen att besöka mej. Hoppetossa

Jullan sa...

Delar häxan med sig av mönstret på det lilla hjärtat?? Min väninna i Fridlevstad har hittat virkningen så nu har jag fått en virkkompis!!! Kanske blir det syjunta snart!!
Kram på er/ Juliane

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin